zaterdag 20 augustus 2011

Rustige zaterdag

1 weekend op de twee heb ik enkel mijn jongste dochter in huis (stiefkinderen bij hun mama, mijn oudste bij haar papa) en dan is het genieten... Deze voormiddag eens naar de veritas gegaan en daar mochten Marike en ik knoopjes zoeken in een grote bak (5 euro voor een puntzakje vol). Marike vond dit schitterend: Die is mooi mama, die ook, welke kleur is dat, wauw blink mama!!!! Fijn om haar gezichtje zo te zien blinken omdat ze alles zelf mocht kiezen.
Dit is haar buit. Enkele knoopjes heb ik al aangeslagen, want ze had er echt een paar leuke uitgekozen. Veel roos, groen, wit en blauw, daar kan je niet veel mee misdoen. Het wordt wel dringend tijd dat ik leer knoopsgaten te maken (heb net het boekje van mijn naaimachine bekeken met de uitleg ervan en ga vanavond mij er toch eens aan wagen op een restje stof).


Na het zien van het cadeautje voor de papa, het kleine portemonneetje wil vake (opa van de kinderen en mijne pa) ook wel zoiets want die dat hij nu heeft is stuk aant gaan. Die van mijn man is met velcro en ik denk dat ik die van mijne pa met een knoopje ga maken (wat zal hij blij zijn als hij hoort dat zijn metekindje de knoopjes heeft gekozen!!!)
Toen ik dus achter mijn machine zat deed Marike dit:
Meer heeft ze niet nodig: leuke boekjes van Bob de Bouwer,haar grote held: Grote muffer (smurf dus) en op de achtergrond studio 100 met veel samson en gert!!!!
Het portemonneetje is nog niet af, vond het te leuk om Marike zo vrolijk te zien zingen en dansen. En natuurlijk hebben we ook nog met de knoopjes gespeeld!!!!!!!!

2 opmerkingen:

  1. Plezant, zo samen knoopjes uitzoeken...

    Heb je op je naaimachine de functie 'automatisch knoopsgat'? Dan is dit echt een fluitje van een cent...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb eens in mijn boekje gelezen en ontbreek nog een onderdeeltje (een soort plaatje ofzoiets) Zal is moeten binnenspringen in de naaiwinkel

    BeantwoordenVerwijderen